Benvingut al bloc del Partit Republicà d'Esquerra Barcelona

Benvingut al bloc del Partit Republicà d'Esquerra Barcelona


dilluns, 23 de maig del 2011

Valoració Resultats Eleccions Municipals 2011

El Partit Republicà d'Esquerra de Barcelona ha assolit el seu millor resultat a la ciutat de Barcelona, ha obtingut a les eleccions municipals un total de 1044 vots sent el millor resultat assolit desde el 1939 tant en número absolut com en percentatge de vots.

Volem a agraïr la feina feta durant la campanya als nostres militants,simpatizants i als 1044 votants que han confiat en el Partit Republicà d'Esquerra i que suposen 1044 raons per seguir treballant pels valors republicans,laics i federals a la ciutat de Barcelona.

De la mateixa manera, hem de denunciar el funcionament antidemocràtic dels mitjans de comunicació, que no ens han tingut en compte ni en entrevistes, ni en debats, ni han escoltat les nostres propostes, que eren tan vàlides com les dels altres partits. I també el joc brut d'altres partits que han arrencat sistemàticament els nostres cartells i propaganda, en un clar intent de que no arribéssim a l'ajuntament.

També volem felicitar, en nom de tot PRE-Barcelona,a  l'equip de l'agrupació del PRE del Maresme i de Montgat, i en espacial al company Gabriel Salguero per haver aconseguit obtindre representació a l'ajuntament de Montgat . Un exemple de feina ben feta, de constància i d'il·lusió, que ens permetran ser la veu del poble i portar les nostres propostes de democràcia radical a l'ajuntament de Montgat, amb la intenció de fer una política alternativa, i demostrar-ho amb fets.




PRE-Barcelona Comunicació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada