Benvingut al bloc del Partit Republicà d'Esquerra Barcelona

Benvingut al bloc del Partit Republicà d'Esquerra Barcelona


divendres, 27 de setembre del 2013

Per l'abolició de la monarquía 'Jaque al Rey' 28-S

El Partit Republica d'Esquerra  recolza i se sumeixi al "Jaque al Rey 28-S"

 MANIFEST:

 El dia 28 de setembre ens manifestem per un procés constituent realment democràtic. Partit Republicà d'Esquerra no reconeix com a legítim a un règim heretat i continuador del franquisme. Un règim que ens ha portat a la ruïna econòmica, política i social.

 El Partit Republicà d'Esquerra reivindica la sobirania per a la seva legítima propietària, la ciutadania. Exigim que se'ns permeti decidir sobre el futur d'un Estat que ens pertany a nosaltres i nosaltres, no a una classe política còmplice, inepta i corrupta.

 El Partit Republicà d'Esquerra aspira, mitjançant la instauració de la III República Espanyola, a construir un Estat radicalment democràtic, tant en el polític com en l'econòmic.

 El Partit Republicà d'Esquerra creu en la mobilització popular ferma i constant alhora que asserena. Necessitem manifestacions a les quals acudir sense por, en família si així ho desitgem. Condemnarem i combatrem qualsevol provocació, inducció o acte de violència gratuïta en el si de les manifestacions en les quals participem.

 El Partit Republicà d'Esquerra denuncia l'elevada repressió polític-policial de la mobilització popular. Apostem per la via democràtica i pacífica com clarament preferible a les estratègies pròpies de la clandestinitat. Apurarem aquesta via mentre sigui possible mantenir-la, per la qual cosa fem una crida a les autoritats polítiques i comandaments policials perquè s'abstinguin d'efectuar identificacions aleatòries amb les consegüents sancions econòmiques, és un mètode de repressió/dissuasió parafascista que ens obligaria a considerar com a absent a la llibertat política a Espanya.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada